Quiz op maat

KWISJES staat bekend om de originele op maat gemaakte quizzen. Met een mix van kennisvragen, herkenningsrondes, humor en doe-opdrachten. KWISJES maakt ook veel gebruik van foto’s, tv- en filmfragmenten en muziek. Zowel online als op locatie.

Quizjes maakt veel leuke online quizzen, die je gemakkelijk kunt meespelen op een tv-scherm of op een laptop. Bijvoorbeeld via YouTube of livestream. Zoals de luchtige online Thuisquizzen en thematische quizzen over bijvoorbeeld Oud en Nieuw, Halloween, sport, Top2000 en de Amerikaanse presidentsverkiezingen.

De online quiz van KWISJES is de ideale manier om in deze stressvolle coronaperiode iets ontspannends te doen. Zo kun je toch, geheel coronaproof, met je vrienden, collega’s of familie in contact blijven en samen iets gezellligs en interactiefs ondernemen.

Interesse in een eigen (online) quiz van KWISJES? Neem vrijblijvend contact op met KWISJES voor de mogelijkheden en de kosten. De quizzen zijn er voor allerlei doelgroepen en organisaties en voor een klein prijsje.

EMAIL: kwisjesquizzen@gmail.com
TELEFOON: 0611292158