KWISJES op maat

KWISJES staat bekend om de originele ‘custom-made’ quizzen. Quizzen die voor u en uw gezelschap ‘op maat’ gemaakt zijn. KWISJES maakt ook leuke online quizzen.

Bij KWISJES krijgt u dus geen standaardquiz die je overal kunt krijgen en doen, maar speciaal gemaakte, verassende en originele vragen, thema’s en quizrondes.

De quizzen van KWISJES zijn altijd zeer divers. Met een mix van kennisvragen, herkenningsrondes, humor en doe-opdrachten. KWISJES maakt ook veel gebruik van foto’s, tv- en filmfragmenten en muziek.

U kunt bij KWISJES ook toffe kant-en-klare quizzen bestellen, die u zo kunt afspelen op een scherm of zelf kunt presenteren. Zoals een sportquiz, buurtverenigingsquiz, VRIJMIBOquiz, schoolquiz, film- en muziekquiz en tijdens deze periode natuurlijk een speciale en luchtige “coronaquiz”. Lekker ontspannend en gegarandeerd een leuk evenement!!

De quizzen bij KWISJES zijn er al voor een klein prijsje. Stukken goedkoper dan bij de grote quizorganisaties. Neem vrijblijvend contact met KWISJES op voor de mogelijkheden van een quiz op maat of een kant-en-klare (online) quiz.

%d bloggers liken dit: